Contant betalen blijft mogelijk vanaf 1 juli 2021 bij KringloopCentrum Baarn-Bunschoten-Nijkerk. Bestuur en medewerkers van het KringloopCentrum hebben kennis genomen van de problemen die voor een groep mensen ontstaat indien alleen nog maar gepind kan worden. Dat willen wij niet, en om die reden blijft ook vanaf 1 juli de mogelijkheid bestaan om in onze kringloopwinkels contant af te rekenen. Pinnen is de belangrijkste manier om te betalen. Wij willen echter contant betalen als uitzondering accepteren voor die mensen die geen andere mogelijkheid hebben. Dus vanaf een juli: contant mag maar pinnen heeft de voorkeur.

Kortingspasjes bij KRINGLOOPCENTRUM

Een dezer dagen begint het KringloopCentrum met de uitgifte van kortingspasjes

Iedere bezoeker die dit wenst kan een pasje krijgen. Hiermee kunt u korting opbouwen. U krijgt een punt per bij het KringloopCentrum bestede euro. Heeft u 100 punten vergaard dan krijgt u hiervoor € 2,50 korting Deze kunt u in principe oneindig doorsparen. U hoeft alleen maar postcode, huisnummer en optioneel email adres eenmalig op te geven.

Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt en bij verlies kunt u gratis een nieuwe pas krijgen. U dient er dan echter wel rekening mee te houden dat de opgebouwde korting alleen op uw pas uit te lezen was, dus deze korting is dan wel verdwenen.

Zoals het er nu uit ziet wordt de uitgifte, te beginnen bij Kringloop Nijkerk in week 36 operationeel.

De regels die bij ons klantenpas worden gehanteerd kunt u inzien  of verkrijgen bij onze kassa.

©2021 Kringloop Centrum Bunschoten
voorwaarden | disclaimer